За дверима жовтня

Не Реальна
Жовтнева осінь ще не золота,
Напівзелена і серпнево-тепла.
Лише упала дощику сльоза,
Щоб спрагою не мучились дерева.

А за дверима жовтня листопад
В шпарину, то у вікна зазирає.
То в грудень гляне, то сюди назад -
На сцену свого виходу чекає.