Шахова дошка

Не Реальна
Життя, як шахова дошка -
І чорне і біле на ній.
Буває, помилишся трошки
І можеш програти у грі.

Пішак, королівка чи коні.
Розумно або невпопад.
Шкода, що насправді ніколи
Не можна ходити назад...