08, 11, 2015, 12. 43

Светлая Две Тысячи 10
Я думаю, смяяцца мала нам з улады! Нам трэба моцна на яе злавацца! Нам трэба троліць гэту ўладу разам... Інакш не збавіцца ад гэтае заразы. Інакш і будзе так ... параза за паразай... А трэба раз ... і ўсім адразу ... І згіне проста , у бок адскочыць...як бы ад годнага абраза! )