Полечу пташиною...

Геннадий Сивак
Надхнення:
Катерина Соловей

http://www.stihi.ru/2015/11/07/2063

Полечу пташиною,
Та у небеса,
З молодим хлопчиною,
Яка там  краса…

Тож,  співай дівчина,
Радісні  пісні,
Мила Катерина,
Зустріч навесні...

Хмаринка над полем,
Дощик,наче душ,
Така наша доля,
В світі грішних душ...

Загадай бажання,
Прийде  й чудна мить,
Пісня про кохання,
Голосно звучить.

Щастя  спілкування,
Дарує Господь,
Справдяться бажання,
Тільки, не підводь…

Автор Геннадій  Сівак.
7 листопада 2015 року.