09, 11, 2015

Светлая Две Тысячи 10
Калі на момант нейкі і забыць
Пра мары...
Як магло бы быць,
Калі б не хмары,
Што неба завалочылі ваўкол,
Не згі не відна...
Бачу толькі ...кол...
Асінавы...
Тырчыць з плячэй
Вампіра ,
Што ў драздах ...
Ляжыць ,
А з ім і кодла дохлая
У катле скварчыць ,
Бы сала ў чужой патэльні...
Сваёй не маю,
Смажанае - тАбу )))