Бобры - 2015!

Вальдемар Керенский
Она по-ложила
на полку

кошелек 
Driving Licence
Social-Card

spare leg  - und
the others

artificial outfits
such as teeth und disposable tits

She put down all up on the shelf

everything out from pockets 

  including car's keys ...

  Then  - dial
the secret phone Number  :

 -  Ты мне приснилась нежным лепестком !

 -  Ты мне приснилась розовым ... туманом  !

 - Зайдешь на чай - ?

 - Ни знаю  , как потом
перед твоим енотом-Борей отчитаюсь

  - Ни дрейфь ,  подруга  !  - беру Бориса на-поруки !

( Phone-conversation's up to end

Newcomers knew : would feel regretЪ