10, 11, 2015

Светлая Две Тысячи 10
Мне зноў дыктуюць, што рабіць...
Хоць, мабыць,спадзяюся, кпяць.
Лягай на ложак і здыхай,
Рэформаў бо табе не дачакацца.
Няма ў краіны на рэформы
Матывацый!
Не будзе і ў бліжэйшыя
Гадоў са дваццаць.
Такі пасыл
Да беларускай нацыі
Данёс вечназялёны
Наш гарант,
Каб зберагчы сябе,
Свой ганак,
Сваю сям'ю,
Усё, што скраў,
І месцы, дзе забітых
Пахаваў!