просто

Ася Теплякова
просто щось із цього робиться особистим, а щось - ні.
просто хтось із нас щодня вмирає, але тільки обрані - на війні.
просто хтось змиває тебе із серця спиртякою та дощем
просто це похмільний, дуже болюче-смердючий сердечний щем.

просто ти богом жаданий і богом дан
просто я втомлена вкрай від дебільних драм
просто свідомо піду під завісу задимлених ран
просто ілюзії роблять із нас примар, повних оман.

просто північному вітру немає вже сенсу дмухать на схід
просто куди би ти не пішов - це буде якщо не цунцванг, то гамбіт.

2015, 11