вето

Ася Теплякова
Начорта тобі ті вірші, коли хліба немає в хаті
Любов випаровує оцет торішній
Любов прориває загати
На чорта тобі ті Бахи та Гете
На чорта Франки та Шевченки
Коли вибухаєте соком весняним,
Сховавшись у жовтні під тентом
На чорта тобі зошит і стилос
На чорта із пір’я стилети
Коли вже міняєш життя на шило
Накладай на реальність –
Довічне вето.

2015,11