11, 11, 2015

Светлая Две Тысячи 10
Адвечны спор заўзятараў і не... Пра што гаворым , седзячы ў багне? Пра што распавядаем, спадарства, калІ неведама на што ідуць падаткі? Калі старыя і нямоглыя бацькі не ведаюць за што пражыць? Калі ад раку паміраюць дзеці без адпаведных лекаў? Калі з'язджае моладзь, не мае на Радзіме перспектыў бо. Калі вялікі і бязмозглы молах усе сродкі пакідаў на спорт, пад ногі... Пра што?