Роберт Геррик. Н-5 Ещё одно

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(Н-5) Ещё одно (Его книге - 3)

Кто по нужде захочет впредь
Твоим листом свой зад тереть,
Того замучит геморрой:
И зуд, и жжение – хоть вой.


Robert Herrick
Another

Who with thy leaves shall wipe (at need)
The place, where swelling Piles do breed:
May every Ill, that bites, or smarts,
Perplex him in his hinder-parts.