Минають днi

Маргарита Бедрик
Минають дні, минають ночі,
Тебе побачити я хочу.
І знов тепло обійм відчути,
І голос рідний той почути.

Спливають за хвилинами хвилини,
Так довго тягнуться години.
Несправедлива ця розлука,
Вона як іспит, ніби мука.

Та скільки б часу не минуло,
Забудем просто все, що було.
Щоб почуття не залишилось згадкою,
Давай почнемо все спочатку.