Таке життя...

Ядвига Ясенева
Хотів сказати щось, чи ні,
Коли в твої дивилась очі?!
Тепер палаю у вогні
І сняться очі ті щоночі.

Нема нічого, крім питань
Без відповідей... Що ж робити?!
Втікать в роботу від бажань.
Таке життя. І треба жити.