Константа

Женева Маррон
Колись ми заведемо лабрадора,
Кота й, може, навіть дитину.
А істина, знаєш, доволі проста:
З тобою, тебе, у тобі - безупинно.

Бо разом щасливий ми творимо світ -
Простий, тільки нам зрозумілий.
І кожного ранку так звично "Привіт!"
Почути, мов вперше, незмінно.

Ми поруч - така зрозуміла константа,
І більше нічого у світі не треба.
Ми творимо щастя безперестанку.
За це вкотре дякую. Дякую, небо!