15. 63 Понад усе

Василий Марценюк
("Україна ПОНАД усе!" - гасло лжепатріотів)

Він скрізь твердИть: "Я патріот!",
За дурнів маючи народ.
Патріотично - "ПЕРШ ЗА ВСЕ".
"ПОНАД УСЕ" - фашист несе.
Певно в спадщину дісталось:
"Deutschland, Deutschland, uber alles". **
А з якого переляку:
"Москаляку - на гілляку"?
Це вже точно, не приблизно,
Віє запахом фашизму.
Той, хто любить свій народ,
Безперечно патріот,
А хто інших зневажає,
Той - нацист, народ те знає.

18.11.2015

** "Deutschland, Deutschland, uber alles"-гасло
гітлерівського Вермахту :"Німеччина понад усе"