Самообман

Прыйма Юрий
Коли земля ставатиме пухом,
Перед очима заляже туман…
Не падайте! Не падайте духом!
Все, що було, від нині, обман:

Старенька дівчина на переході,
Пошарпаний у квартирі диван…
Часу нема. Час більше не в моді,
Цінується зараз красивий обман…

Тіло красиве – це нова тенденція,
Наше життя – це суцільний екран…
Вконтакті сидить «інтелігенція»,
Будуючи новий для себе обман…

А Ви…мабуть Вам сотню літ,
І Ваш уже підходить караван…
Ви бачили спотвореним цей світ,
А світ, насправді, Ваш самообман.

29.10.2015