Очi волошковi

Наталия Яворская
Люблю волошки в житі сині-сині,
Як неба вись, бездонних рік блакить.
І запах вітру, квітів, листя,
Що так яскраво мерехтить.

Люблю твоі я очі синьо-сині,
Мов ті волошки навесні….
Дивитись в них, читать думки і мріять,
Бо ти є щастя у моім житті….