Зд ймаю руки я до неба

Микоми Джейд
Здіймаю руки я до неба,
Питаю у зірок чи є там ти?
Як хочу зараз я до тебе,
Як хочу до тепла твого прийти.
Вдивляюсь в очі кожного довкола,
Неначе навіжена – пильно так,
Малюю в Силі лінії та кола,
Аби пролетів через них мій птах,
Моє натхнення і журба до скону,
Моє життя і смерть моя…
Я ж бо благаю, боляче до стону,
Без тебе тут – така самотня я.
15/06/2008