Мгла

Яна Хомич
Місто вкрилось мглою,
Як моя душа.
В темряві стою я
І змарніла вся.
Хто мені розкаже
Звідки мгла взялась?
Як підступна хвойда
Вкрала не таясь…
Все вона сховала:
Мрії, почуття,
А мені лишила
Лиш пусте життя…