Питання

Олег Викторов
Хто мені розповість,де початок кохання?
Де, затримавши подих,сховалась журба?
Я питаю себе.А у відповідь тільки мовчання.
Тільки шепіт всесвіту,неначе мольба.
На долоні підняті до неба із хмар майже слізно,
Виправдовуя себе у відповідь на небуття;
-Не очикуй любові,бо най буде піздно.
У людини без того безмірно коротке життя.
Подаруй несподіванно посмішку тим хто довкола.
Підтримай тих кому так потрібна хоч крапля тепла.
І тобі допоможе з"явившися сонячне коло.
І відступить твій сумнів в тенети мороку і тла.