23, 11, 2015

Светлая Две Тысячи 10
Сняжок ужо прыцярушыў сквер насупраць... Ён планы ўсе мае парушыў. Ляжыць з начы і не бярэ да галавы, што я  і не гатовая яшчэ да той зімы...Яшчэ мне хочацца цяпла, каб сонейка свяціла хоць зрання, зялёнай каб была яшчэ трава, каб кветку дзе якую бачыць я магла... Мне сумна... мо пайду куплю какаву!