Добры пэндаль - добры крок наперад

Светлая Две Тысячи 10
Пастойце,
Не бяжыце,
Думкі,
Хутка так!
Не паспяваю я за Вамі,
Мабыць,
Бо застаюся там,
Дзе ўчора я была...
У галечы,
У хваробах,
У заняпадзе.
Нам трэба
Урэшце
Спрабаваць
Пакрочыць
Неяк
Побач,
Разам!
Магчымасьць
Каб была
І паспрачацца,
А дзе і атрымаць
Якога кухталя
Ці пэндаля
Прыстойнага
Пад сраку.
Не буду
Крыўдзіцца
На гэта я!
Бо не адна
Такая...