Найменший ризик

Любовь Берегиня
-Зізнайся чесно: - Хочеш ти літати?
Я інколи запитую себе…
-Не хочеться мені ризикувати, -
Краще волами… їдеш… «цоб!» … «цобе!»…

Як ти безкрилий, треба й там ходити,
Ще й вертикально – так, як на Землі…
Ми будем безпорадними, як діти…
Ні, для польотів ми іще малі…

Скажу відверто – хочеться літати…
А як зірвуся на свою біду?..
Ну, хто мене тут буде лікувати,
Якщо я в кущ шипшини попаду?! (((

Якби було комусь там нас навчати…
Став поруч і підтримує тебе…
Ні, ліпше тут волами керувати –
Найменший ризик… -
    А бодай тобі! – Цабе!
               Цабе! Цабе!    )))


24.11.15     Иллюстрация: 1) Картина Учителя Виссариона.
Благодарю Тебе, Учитель, за вдохновляющее чувство полёта!
Как много Ты нам дал!..
2) Фото из интернета. Благодарю фотомастеру!  )))