Отмислено

Борис Калинов
Не ще се върна
никога
по тези стъпала.
Не защото са
напукани
от Времето
и много стръмни.
Нагоре е по-лесно,
макар и
тежко да вървиш
поради болки
в ставите
и често-често
биещото кръвно.
Поемам дъх...
И казвам си на ум:
„ То... Само е скала!
Ще я избутам –
Колко му е?!
А, после...
Нека да се стъмни!!!

Странник
24.11.2015г.
Пловдив