Триптих Початок. Вiрш 1

Анастасия Клименко Клеида
"Жiночий"

Будь зі мною. Вимкни ютюб,
на хвилину забудь імена ці,
віддалися від цих профанацій,
посміхнися мені та життю.
Подивися! - надворі весна
сонцевусто цілує повітря;
декламує народ "Заповіт", як
вічний заспів та благовіст нам.

- Так і буде? - запитуєш. – Ким
зроблять нас братовбивчі ці війни?
Та я знаю, країна вціліє!
Хоч і вмиється горем тяжким...

Пригортаю тебе до грудей:
"Тихо, голубе мій небайдужий.
На хвилину забудь ЦЮ біду вже –
страшно мати сьогодні дітей..."

9 березня 2014 р.