27, 11, 2015 Пятница. Напрыканцы дня

Светлая Две Тысячи 10
Плявок у твар нам , бо... сабралася ў Рым Ярмошына... народ увесь ужо пасадзіла на бабы, сама ў Італію глядзець на Папу Рымскага... Паслухаць гандальера на канале ...Памацаць старажытную сцяну...Вярнуцца каб... і плюнуць беларусам у дУшу...сядзяць што ўсё дагэтуль на канапах, а трэба пачынаць стартап...
Сумлення не знайсці нам у істот. Не дачакацца нам ад іх шчадрот. Не вернецца да іх ужо годнасць ...прададзена бо ўсё за ўладу і грошы