27, 11, 2015 Пятница

Светлая Две Тысячи 10
На пятніцу няма ў мяне планаў... жыццё ідзе, смяяцца сёння мне наканавана .. . пытанне толькі ад чаго ... ад радасьці ці смех скрозь слёзы ...не ад мяне залежыць, мабыць. Не ў сілах нешта планаваць, ламаецца бо ўсё на раз, як быццам нехта вельмі злы звязаў мне крылы ў балючыя вузлы .. . куды не павярнуся ... так баліць ... стаяць на месцы мо і не ісці, каб горш сабе мне не зрабіць ... пакуль што не магу і рызыкую ... няхай баліць... то пазначае , што яшчэ жыву я )))