28, 11, 2015

Светлая Две Тысячи 10
У краіне Беларусь ўсё нішцяк... І кожны трэці на цяпер- жабрак. Няма калі інакшых перспектыў , як выпіць ...ці бырла ці піва... такога таннага і моцнага, каб з ног ушчэнт мо збіла... І гэтага жадае беларускі ўрад, жыве за кошт народа што ў Драздах... ніхто мне не дакажа адваротнага ... злачынцы правяць намі, мы - гаротныя...
Мо хопіць жаліцца на гэтае жыццё... і прадпрымальнік , і настаўнік, і рабочы! Гуляць па вуліцам павінны мы даўно... са сцягамі з выявамі Пагоні...
Ідзе насустрач Новы год, праблемы ўжо таксама новыя ... а мы сядзім ... і кожны ў сваім доме ...Ці правільна мы робім?