постриг

Иван Славко
Як стригла  мені моя доня
Врізаючи чуб
бритвою  у відданий череп
Наголо-наголо
І ти і я…
Теоґрафія обіймів,
Значить - єдність,
Можливість утіленої єдности
Можливість можливостей
Благого доторку
благання  пуцвіріньків
собі у наснагу
радощів