Jack kerouac. Haiku. Chengis Khan...

Ирина Каховская Калитина
Взгляд Чингиз Хана
воспламеняет восток
местью осенней...
----------------------

Chengis Khan looks fiercely
 east, with red eyes,
Hungering for Autumn vengeance