ЖалОба

Светлая Две Тысячи 10
Памёр Эльдар Разанаў... Такога кшталту рэжысёра нам не дачакацца ўжо... Таму і безвыходны жаль у мяне... сыходзіць цэлая эпоха ў Лету... і ні пры чым тут увесь Саюз Саветаў...У камедыях - рэжымаў хібы напаверсе... Памёр вялікі талент, Чалавек ... Смуткую вельмі я... паверце...