Люди-кислоти. Люди-полин

Надежда Шершун
Є люди-отрута. Люди-алкоголь. Люди - наркотик.
Є люди- допінг. Люди - варення. Люди - полин.
Є люди - погляд. Люди - присмак. Люди - дотик.
Є люди як камінь. Люди-алмази. Люди- бурштин.

Фігово тоді, коли люди - брудні, як болото.
Та є і прозорі , куди там гірським річкам.
Є люди - повітря (О2). А є люди-кислоти.
Які серед них найбільше траплялись вам?