01. 12. 2015 Зарисовки

Светлая Две Тысячи 10
О, Трэці Рым! Ты мне не мілы! І думаць пра цябе не маю сілы я! Каб я магла хоць неяк паўплываць на сітуацыю, я б сцерла з твару чалавецтва ўсіх яго "саздацелей" ))) Без выключэння, маці іх ...

Трымайце Божы дар за лейцы, каб не зрабіць з яйца яешню...заўчасна, неўзабаве... наступіць момант велізнага жалю, калі не зможаш усё вярнуць назад. Учынак кожны мае свой працяг. Эфект бо матылька ...пануе ў свеце... Паслухай ты параду ... Свеціну )

Ёсць шмат прычын для гэтакае злосьці... Мне трэба адысьці ад адчування млоснасьці. Прабачыць хай мяне грамадства... ў клетцы з тыграм тое яшчэ бл... Калі маўчаць - стагоддзі будзе доўжыцца... як першы снег і галалёдзіца )