З днем народження, Веселко..

Леман
..з Днем Народження..коханий..
..чи жаданий\??\..все одно..
..я тебе в цей день вітаю..
..та дарую все тепло..
..що в душі для тебе маю..
..що збираю щохвилини..
..з Днем Народження..Веселко))..
..хай щастить тобі щоднини..
..зичу тобі щастя й долі..
..мрій та сподівань збуття..
..подих почуттів дарую..
..довгих літ твого життя..