Правда вiйною вбита

Иван Странник 2
Другу, офіцеру ДНР, присвячується.

Я знаю, бо я там був.
Я знаю, бо в мене цілили.
Долю свою здобув
Між вбитими і поміж цілими.

Спочатку була весна,
А потім - гаряче літо.
Я знаю, яка вона,
Правда, війною вбита.