Ружа АпоУначы...

Владимир Кушарев-Вода
     Танклявай жаночай рукой,
        Час вымыкае святло,
              Надворья зменлівы лёс,
                Грукае ціха Ў шкло....



                Поўнач і недапітая кава...
                Сурвэткі прыгожыя сны,
                Яна таксама,
                Прыгожая ...Ружа апоўначы...

             
                Жудасна толькі тады,
                Калі разумеешь Ў адказ,
                што прыгажосць жыве...
                Душа ...адляцела у раз...

               Можа гэта босскія сны...
                Ружа апоўначы...
               
                На вашчаным стале,
                Хтосьці як сфінкс гаварыць...
                Што трэба за зорамі плыць....