Клаптики часу. Триптих

Артур Грей Эсквайр
                Клаптик перший

Вірші
На клаптиках писав
Дарував їх вітру...
Може хтось прочитає...
Там - за обрієм
Раптом...

                Клаптик другий

Тиснуть стіни мене!
У гості піду
До Бога старого…
Без запрошення – шкода…
Але – байка
Він буде радий
Хвильку часу знайде
Для гостя дивного
(У нього ж вічність
Попереду.)
За кави горнятком
Гомоніти почнемо
Про людство
Про стежку і ліс
Про струмок і каміння
Про птахів і вітер…

                Клаптик третій

Гублю слова...
Хто в цих лабіринтах
Сірих
Їх в кошик збирає?
Як гриби восени.
Пил і каміння.
І очі чиїсь
Сухі...
І байдужі...
У місті старому
Людей мовчазних
І черствих.

(Світлина автора віршів. Натхнення подарував своїми творами Віктор Андрага.)