Якщо

Владимир Владимирович Суховеев
Якщо хочу любити –
Кохаю,
Якщо можу кохати –
Люблю!
Якщо зможу простити –
Прощаю,
Якщо змусять послати –
Пошлю!
Якщо треба дізнатись –
Дізнаюсь,
Якщо можна гуляти –
Гульну!
Якщо ж буду картатись –
Розстанусь
Та накажуть вбивати –
Не вб’ю!
Тож дасть Бог полюбити –
Кохаю,
А дозволить кохати –
Люблю!
Люди просять простити –
Прощаю,
Але змусять послати –
Пошлю!

23.02.15 р.