Втрачене кохання

Владимир Владимирович Суховеев
В твоїх очах ні смутку, ні печалі –
Життя вдалося, що не говори!
Колись разом ми ранки зустрічали,
А зараз – лише друзів провели

І розстаємось знову теж на роки,
А, може, навіть, вже і назавжди…
Я бачу: юності забуто всі уроки,
Коли я так благав: «Не їдь, зажди!»

Та ти, як завше, все кудись спішила,
Казала лише: «Їду я, на жаль!»,
Сказала так, немов в душі згрішила,
Втікаючи від мрій і від бажань…

І знову серце, як колись, щеміло,
Не розлюбило, значить, бачить Бог!
Та ти, мабуть, уже усе рішила,
Що буде краще так для нас обох…

В очах твоїх – ні смутку, ні печалі,
Але, чомусь, в душі сльоза бринить
За ранками, що в юності стрічали,
За втраченим, яке не відмінить…


5.07.2015 р.