Однолюб

Владимир Владимирович Суховеев
Що я хотів – уже зробив,
Що не хотів – не намагався…
В житті лише тебе любив,
Хоча й із іншими кохався

Та то був шлях у нікуди
І ми про це обидва знали,
Бо  на душі – лише сліди,
А інколи маленькі рани

Лишалися від тих пригод,
Частіше – зовсім не лишались,
А я шукав лише нагод,
Щоб ми безболісно розстались…

Життя пройде уже за мить,
А в ньому є достатньо бруду…
Мені дано тебе любить –
Я це робить до скону буду!

То ж що хотів – уже сказав,
За інше – я вже не турбуюсь...
В житті – лише тебе кохав,
А з іншими – лише спілкуюсь!

1.10.2015 р.