Зарано визнавати

Владимир Владимирович Суховеев
Мені зарано визнавати,
Що я тебе вже не люблю,
Якщо дано обом кохати,
То я для цього – все зроблю!

Бо ти для мене – як повітря:
Без нього – не можливо жить!
Без тебе день – немов століття,
З тобою рік – неначе мить!

Тому хочу тобі сказати
Й хай не лякає сивина:
«Я можу віддано кохати,-
Для тебе це - не новина!

З тобою хочуть відлітати
Мої роки – як ті птахи,
Не треба душі нам картати,
Тому жени усі страхи!

Й не варто також визнавати,
Що я тебе вже не люблю,
Якщо ти можеш ще кохати,
То я для цього – все зроблю! »

11.11.2015 р.