З листування

Владимир Владимирович Суховеев
                В контакте: У меня пока нет статуса.
                Напишите, что думаете обо мне.
                Вероника, 25

Мені уже за шістьдесят
І сивина чоло покрила,
Тому дивитись на дівчат,
Й казати: «Ой, яка ти мила!»

Уже, здається, не з руки, –
Ви підійшли б моєму сину,
Тоді б молодші козаки
При зустрічі – ковтали слину!

Я впевнений: для Вас Амур
Коханням би забарвив мрії
І вщент би зніс підозри мур,
Але б дав в дар палац надії,

В якім є місце для обох,
Щоб жити разом, як еліта!
З коханим бути, – бачить Бог,
Хотіла б, навіть, Афродіта!

А я для Вас – уже дідусь,
Тому навіщо залицятись?
Про вроду говорить боюсь,
Тож можу лише листуватись:

” Мені хоча й за шістьдесят,
Але в душі – достатньо приті,
Тому й радію за дівчат,
Які, як персик, соковиті!”

26.11.2015 р.