***

Валерий Стегачёв
Неначе укри подуріли,
В Криму нам світло відключили.
Тепер радіють свідоміти,
Що ми без струму, як ті діти.
Хоч у самих без світла хати,
Але не це їм наплювати.
Хохол готов терпіти сам,
Аби насрати москалям.
Чого не зробиш тільки здуру,
Якщо у них така натура.