04, 12, 2015

Светлая Две Тысячи 10
Даволі мне ілжы, даволі брэху зверху, даволі заняпада, вэрхалу ... наелася і напілася гэтага... ўжо ванітуе, сілы адбірае, мозг віруе... адчынены ўжо вокны , дзверы для нянавісьці ... да ўлады, да людскіх пакутаў...што церпяць як бы Богам дадзены... Не разумею , ціха так чаму на вуліцах ... Чаго чакаем ?