Сумна нешта на душы

Тамара Лялихова
Сумна нешта на душы.
Змрочна нешта там зрання.
Вершык мне ты напішы
Пра жытло і пра каня.
Хай гарыць і конь бяжыць,
А мне далей трэба жыць!
Я цябэ кахаць хачу.
Я сама я конь скачу!