Скрута

Олег Викторов
Нам уготоване пекелье джерело.
Але ми сумнівів на шлях не маєм.
Бо по той бік,знов хтось зазвав пуйло,
Тому ми зброю досі не складаєм.
Хай наші діти мешкають в раю.
А ми гріхи замиєм кров"ю.
І краще вже загинемо в бою,
Та захистим свій дім любов"ю.
Нема надії що все мине так.
Але за спинами яскраві оченята.
І де подівся той одвічний жах.
Як Ненька в скруті,то ми всі солдати.