09, 12, 2015

Светлая Две Тысячи 10
Зіма ўступае ў свае правы... і холадна ўжо нам стала на двары... мы апранаем футры, боты, шалікі... часцей заходзім у крамы, і кафэ, і шапікі... гарбаты выпіць, кавы каб глынуць ... так мовіць бы, прачнуцца, ачуняць, і на сябе ізноў праблем тых сонм прыняць.. каб далей іх рашаць...рашаць...рашаць ... і так бясконца ... хай бы толькі ў радасьць!