Осiння трава

Артур Грей Эсквайр
                (Низка неканонічних хокку)

* * *
Осіння трава…
Буду пригощати сіном
Пухнастих звірів.

* * *
Хащі міста.
І тут – жити та шукати
Приречені ми…

* * *
Стукіт серед тиші.
Цей птах теж шукає щось.
Тиша осені…

* * *
Старого човна
Знову ремонтую. Звідси
Попливу в порожнечу…

* * *
Старий музика
Дарує сумні пісні
Тиші осінній…

(Світлина автора віршів)