Oscar Isaac - Fare Thee Well

Дэмиэн Винс
'Inside Llewyn Davis' OST

Прощавай

Мов Ноїв голуб, летіти я
Вздовж річки прагну – там люба жде моя
Прощавай, кохана
Прощавай

Імла сповила далину
З тугою в серці мені не до сну
Прощавай, кохана
Прощавай

І мить наступить, лиш зачекай
Мене покличеш, а я піду за край
Прощавай, кохана
Прощавай

Мов Ноїв голуб, летіти я
Вздовж річки прагну – там люба жде моя
Прощавай, кохана
Прощавай

-------------------------------------------------------
http://youtube.com/watch?v=7M8m4LyFSkE


Oscar Isaac - Fare Thee Well
 
If I had wings like Noah’s dove
I’d fly the river to the one I love
Fare thee well, oh, honey
Fare thee well

Early one morning, drizzling rain
And in my heart, I felt an aching pain
Fare thee well, oh, honey
Fare thee well

One of these mornings, it won’t be long
You’ll call my name and I’ll be gone
Fare thee well, oh, honey
Fare thee well

If I had wings like Nora’s dove
I’d fly up the river to the one I love
Fare thee well, oh, honey
Fare thee well