бiлi лiлеi

Владимир Киевский
Білі лілеї танцюють танок
І нам заглядають у вікна.
Ми підемо в сад - і сплетемо вінок.
І будемо разом навіки.

Білі лілеї такі милі усі,
Що видно в прочинені двері.
Ми підемо в сад по траві, по росі.
Наші завжди відкриті оселі.

Білі лілеї співають пісні,
Немов молоді породіллі.
Ми підемо в сад, де квіти рясні,
І білі лілеї, білі.





11.12.2015